Restparti

Brugte vinduer til spotpris

Se vinduerne her...


J. Jensen Genbrug

Her kan du gøre en god handel

 

Genbrug ligger i vores dna, og for os er det helt naturligt at genbruge de byggematerialer, der kan genbruges. Der er knaphed på mange ressourcer, og ny viden kombineret med øget fokus på klima og miljø har for længst gjort genbrug både populært og nødvendigt – Det mærker vi hos Jensen Genbrug, hvor flere og flere ser værdien i at gøre en god handel på genbrugsvarer.

 

I vores afdeling i Lynge har vi altid et stort og varieret udvalg af både nye og brugte byggematerialer og andre varer. Udvalget varierer hele tiden, og du kan finde alt fra døre og vinduer til hegnspæle, lamper, køkkener, hvidevarer og møbler. Flere af varerne er helt nye, men langt de fleste kommer fra nedrivningsopgaver i moderselskabet J. Jensen A/S. Når vi modtager genbrugsmaterialer, udvælger vi de bedste, klargør dem, og sætter dem til salg i vores afdelinger og på jensengenbrug.dk.

 

Da mange af vores kunder har gang i bygge- eller renovationsprojekter, sælger vi også maling og malerartikler. En god maling er en naturlig afslutning på de fleste projekter uanset om det er nybygning, ombygning eller blot en mindre renovering. Vi forhandler Jotun-maling, der af mange professionelle malere anses for at være verdens bedste maling – og så sørger vi endda for, at vores kunder kan købe det til særdeles attraktive priser.

 

Uanset om du er på udkig efter nye kontorlamper, maling, vinduer eller noget helt andet, er vores filosofi, at hos Jensen Genbrug skal man altid kunne gøre en god handel.

Kontakt

Jensen Genbrug
Højlundevej 8
3540 Lynge

CVR. 26 74 72 79

Kontakt / Sjælland

Kenneth Vedel
Tel +45 40 14 40 04
kenneth@jensengenbrug.dk

J. Jensen Genbrug
Højlundevej 8
3450 Lynge

CVR. 26 74 72 79

Kontakt / Sjælland

Kenneth Vedel
Tel +45 40 14 40 04
kenneth@jensengenbrug.dk